Tervetuloa elamys.com:n palvelutarjoajien rekisteröintiin

Voit aloittaa rekisteröitymisen tästä

Rekisteröytyminen on ilmaista. elamys.com ei kuitenkaan vastaa tietojenne oikellisuudesta joten kannattaa täyttää seuraavat sivut huolellisesti. Rekisteröitymällä elamys.com:iin et sitoudu mihinkään muuhun kuin ottamaan vastaan palvelun sähköpostia. elamys.com käyttää sähköpostia lähettääkseen palveluntarjoajille asiakkailta tulevia tarjouspyyntöjä. elamys.com varaa kuitenkin oikeuden poistaa epäasialliset rekisteröitymiset.

Hyödyt. Palveluntarjoaja hyötyy muun muassa uudesta helppokäyttöisestä kontaktipinnasta asiakkaisiin. Koska rekisteröityminen on ilmaista kaikki yritykset asetetaan samalle linjalle - eli kaikilla on samat edellytykset näkyä ja saada asiakkaita.

elamys.com lisää myös eri sivuille yrityksenne kotisivuille viittaavia linkkejä, mikä nostaa sijoitustanne hakukoneissa (esim Google käyttää sivulle viittaavia linkkejä sijoituksen määrittelyssä). Jokaiseen kirjoittamaanne viestiin lisätään automaattisesti linkki kotisivuillenne - eli aktiiviset palkitaan. Voitte tarkastaa Googlessa montako linkkiä osoittaa sivuillenne kirjoittamalla hakukenttään link:www.omaosoite.fi.

Elämysyritykset saavat uusia ideoita aktiviteetti-tietokannasta. Mitä enemmän aktiviteettejä rekisteröidään sitä enemmän kaikki hyötyvät - myös asiakkaat.

Rekisteröitymällä pääsette myös käsiksi elamys.com:n yhteisöalueeseen, jossa voitte esimerkiksi hakea ja tarjota työvoimaa tai vuokrata varusteita - eli voitte käyttää resursejanne paremmin hyödyksi. Sivuilla voi myös keskustella eri aiheista - eli yhteinen tieto- ja taitotaso nousee.

Haitat. Rekisteröityminen vie noin 10 minuuttia ajastasi - emme rekisteröi tietoja puolestasi. Todennäköisesti tulet tekemään tarjouksia joista ei välttämättä seuraa kauppaa. Tarjouspyynnöissä kuitenkin lukee montako tarjousta asiakas ottaa vastaan - eli voit arvioida mahdollisuuden saada tarjouksesi hyväksytyksi.

Mitä tarvitset rekisteröitymiseen?
Kuvia - yrityksesi logo tai muuten sopiva kuva. Jos rekisteröit uuden aktiviteetin niin siihenkin kannattaa liittää kuva, sama koskee kiinteistöjä - kiinteistöistä kannattaa ottaa hyvä kuva. Kuvien digitaalinen koko saa korkeintaan olla 30.000 tavua eli n. 29 kt. Rajoitus johtuu siitä että sivujen pitää latautua riittävän nopeasti. Tallenna kuvat .jpg, .bmp tai .gif muotoon.
Yritystiedot - yleiset yhteystiedot sekä kuvaus yrityksestä, aktiviteeteistä, kiinteistöistä ja pitopalvelusta. Voit korjata ja päivittää tietojasi jäälkeenpäin tarvittaessa.

Aloita rekisteröityminen tästä

elamys.com:n linkkilista löytyy myös muun muassa tästä


< < takaisin